Open boek

Als je mij googelt dan vind je al snel beschrijvingen van mij als comedian waarbij altijd staat: Esther is een open boek. Maar klopt dat ook? Wat weet je eigenlijk van mij?

As dagvoorzitter is een van mijn taken vragen stellen. En dan het liefst de vragen die andere mensen niet durven stellen. Mensen durven vaak niet omdat ze denken dat het een domme vraag is of omdat ze niet in het openbaar alle aandacht op zich willen hebben. Nou die vragen stel ik dus.  

In de Corona-crisis knalde ik tegen de muren op omdat ik mijn creativiteit niet kwijt kon. Het duurde even maar toen vond ik een nieuwe passie. Podcasts maken. Ik zocht andere podcasters op om uit te zoeken hoe het werkt en vuurde al mijn vragen op hen af. Daarna ben ik flink gaan oefenen met mijn nieuwe apparatuur. Een serie over “de effecten van Corona op ondernemers” is het resultaat. Een heel open en persoonlijke verhaal van ondernemers waarbij ik weer de vragen mocht stellen. 

Als je zelf altijd iedereen het hemd van het lijf vraagt dan kan je er natuurlijk verwachten dat iemand ook vraagt: mag ik een podcast met jou maken. Huibert Jan van Roest stelde die vraag. Hij praat met verschillende mensen over spreken voor publiek (www.sprekenvoorpubliek.nl). Dus wil je weten: hoe ik met comedy ben begonnen? Hoe ik uiteindelijk dagvoorzitter ben geworden en welke blunders ik heb gemaakt. Luister dan deze podcast. En of ik ook echt een open boek ben….dat oordeel laat ik aan jou.?