Esther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, resultaatgericht met een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep. Sprekers voelen zich gesteund (en zo nodig afgeremd), de mensen in de zaal worden geactiveerd en de organisatie kan op resultaten rekenen.

Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet, net zo min als ambtelijk jargon (waar ze ook feilloos doorheen kan prikken). Zij is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. Ze leerde dit op het podium van onder andere Comedy Café Amsterdam waar zij regelmatig optreedt als presentator en stand-up comedian.

Haar scherpte, betrokkenheid en humor zorgden ervoor dat ze werd gevraagd bij grote bijeenkomsten zoals het intern en extern afscheid van bewindspersonen op het ministerie van SZW, de Sociale Top in Eindhoven (verschillende ministeries) en bij de City Deal (BZK) en vele anderen bijeenkomsten.

Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die de aandacht van uw bezoekers weet vast te houden en net even anders is dan alle andere dan is Esther de juiste keuze.