Dagvoorzitter, moderator en comedian

scherp op de inhoud, resultaatgericht en met humor

Get Started Contact Now

Over mij

Net een beetje anders, een tikje eigenwijs, scherp en met humor. Dat is Esther van der Voort. Een verfrissende verschijning in haar vakgebied.

Haar passie: mensen verbinden. Als dagvoorzitter en als comedian. Een dag is pas geslaagd als mensen elkaar gevonden hebben  op inhoud, in sfeer of in de lach. 

Esther heeft jaren voor de overheid gewerkt. Esther is met haar achtergrond dus gewend om zich snel te verdiepen in ingewikkelde materie maar weet daar met haar humor en haar nuchtere kijk voor iedereen begrijpbare kost van te maken. En ook bij de overheid was zij net even anders dan de rest. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg. Haar achtergrond als comedian geeft haar alle handvatten die nodig zijn om de sfeer van uw bijeenkomst in de door u gewenste richting te sturen. Daarbij verliest zij het resultaat niet uit het oog. Esther is doelgericht dat kan ook niet anders als moeder van vier kinderen. Grote kans dat u aan het einde van uw bijeenkomst met meer resultaten naar huis gaat dan u van te voren bedacht had.

Wie is Esther?

Een greep uit de opdrachtgevers

Projecten

Geïnteresseerd in één van mijn diensten? Neem gerust contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoor het eens van een ander!

testimonials

Marc Kuipers
Inspecteur-Generaal bij Inspectie SZW

“Wat ik belangrijk vind aan een dagvoorzitter: goed voorbereid, stevig en met humor de leiding nemen, creatief en flexibel omgaan met de dynamiek van sprekers en zaal. En nooit de microfoon loslaten in de zaal, letterlijk en figuurlijk. Ik heb het Esther allemaal zien doen, met flair en charme bovendien!”

Björn De Heer
Chief Concepts, Trends and Developments at NLD Land Warfare Centre

“Esther heeft vorige week de hele conferentie als dagvoorzitter onze internationale conferentie begeleidt. Zij heeft dit fantastisch gedaan, door hoogwaardige sprekers en discussies op een heel menselijke, maar krachtige, flexibele en professionele manier in goede banen te leiden. Hierdoor voelden de deelnemers zich echt thuis en was de interactie tussen sprekers, deelnemers en conferentieleiders een geoliede machine”

Annemiek Smulders
Netwerkregisseur adviesraad sociaal domein at Gemeente Zoetermeer

Bij een themabijeenkomst 'Jongeren in jeugdhulp: 18-/18+ problematiek' was Esther onze dagvoorzitter. Door de combinatie van kennis over het onderwerp, een vlotte babbel en humor was de bijeenkomst een groot succes. Dank voor je inzet Esther!

Gert Cazemier
Partner BMC

Esther is een uitstekende dagvoorzitter, niet in de laatste plaats omdat zij een goede balans weet te houden tussen tempo, diepgang, reflectie en humor. Ze verdiept zich in de onderwerpen die aan de orde zijn, weet daar op een plezierige wijze een discussie over te ontlokken en kan goed improviseren.

Pieter Oosterloo
Directeur Facilities bij Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD

Meerdere keren met Esther samengewerkt. Esther is een grappige, goede en verbindende dagvoorzitter. Daarnaast is het ontzettend fijn om met haar samen te werken om een evenement te organiseren.

Blog met verhalen

Blogs